Blog

5 Gadgets voor echte boekenfans

Ben jij ook zo’n rasechte boekenfan die maar niet genoeg kan krijgen van alles wat boekgerelateerd is? Verzamel je graag boekenkaarsen, heb je een bookseat, ligt je leeslamp naast je bed en heb je tshirts of kussens met bookquotes? Dan zal je hart vast een sprongetje maken bij de volgende gadgets…

De Boekenhanger

Laat je vaak de boeken die je aan het lezen bent rondslingeren in huis, waarbij je vaak ook vergeet bij welke pagina je laatst was aangekomen, dan is dit gagdet ideaal voor jou. Op een stijlvolle manier krijgen je boeken een plaatsje en houdt de hanger bij waar je was gebleven in het verhaal.

De Boekenleeslamp

Het is altijd gezelliger om bij een gezellige lamp lekker in je sofa weg te zakken met een goed boek in de hand. En wil je ook nog dat die lamp er leuk uitziet en precies past in het boekenthema, dan zit je met dit gadget zeker goed.

De Boekentent

Hou je van lezen, maar kan je ook zo genieten van de natuur en wil je je beide passies combineren, dan zal je in de zevende hemel zijn met deze, speciaal voor jou, op maat gemaakte boekentent.

Het ebookboek

Of je nu graag een echt boek in je handen hebt, of een digitaal exemplaar, je doet dat natuurlijk graag in stijl. En een boek op je harde schijf, staat natuurlijk nooit zo elegant als een boek op de boekenplank. Om daaraan tegemoet te komen, kan je nu je digitale exemplaren op dit gadget opslaan en overal met je meenemen.

Het Boekenparfum

Het gevoel om een nieuw boek in je handen te houden kan haast niet geëvenaard worden en wat de ervaring helemaal top maakt, is de geur van een gloednieuw boek dat voor het eerst door jou in handen werd genomen. Wil je die ervaring herbeleven zonder telkens diep in je buidel te moeten tasten voor een gloednieuw exemplaar, dan kan je met dit gagdet aan de slag.

Zo weet je nu ook weer waar die spaarcentjes de volgende keer aan besteed kunnen worden, wanneer je maar geen keuze kunt maken uit het gigantische aanbod aan nieuwe titels die elke week verschijnen. Heb jij gadgets waar je helemaal gek op bent, we horen het graag van je.

Related posts

Boekpresentatie “Wonderland”

Elsa Bakker

Saturday Recap : Problemen van een Booknerd 2

Webmaster

De Vijf op Zaterdag (Week 2/2018)

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren