Blog

Problemen van een Booknerd 1

Vanaf deze week nemen we alweer afscheid van onze wekelijkse rubriek “de Vijf op Zaterdag”. De rubriek kon niet op voldoende interesse rekenen bij onze bezoekers en moet daarom vanaf deze week plaats ruimen voor een nieuwigheidje. Echt nieuw kan je natuurlijk onze rubriek “Problemen van een Booknerd” niet noemen, want wie onze blog al een tijdje volgt, zal zich zeker nog herinneren dat we bij de vorige versie ook regelmatig onze Booknerdproblemen in de kijker plaatsten.

Wie Lookie Books volgt op Instagram en Facebook, zal zowat elke dag wel een Probleem van een Booknerd kunnen meepikken, maar we denken natuurlijk ook aan onze volgers die enkel de blog doornemen en bieden daarom wekelijks op zaterdag een samenvatting van de geplaatste items aan.

Deze week kunnen we jullie meteen de eerste drie “Booknerds” voorschotelen. Je mag deze vrij op uw website, facebook, instagram enz gebruiken, zolang jullie ons ontwerp niet aanpassen. Veel plezier, hier zijn ze dan…

Related posts

De Vijf op Zaterdag (Week 2/2018)

Webmaster

De Vijf op Zaterdag (Week 4/2018)

Webmaster

Op de koffie bij Liesbeth Jochemsen

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren