Recensies

De Nachtuilen – Jeroen van Unen

Tobias keek haar met grote ogen aan.

‘Geloof je me nu?’ fluisterde Rika in zijn oor.

‘Geloof je me nu dat magie bestaat?’

De 16-jarige Tobias Durana stapt in het vliegtuig om in Engeland een uitwisselingsprogramma te volgen. Maar in plaats van naar Londen vliegt hij naar een plek waar hij nog nooit van heeft gehoord: de Denari-eilanden. Hij ontmoet daar de excentrieke Rika, die hem vertelt dat zijn ouders vroeger van de eilanden zijn weggevlucht, al weet niemand waarom.

Intussen gelooft Louis Vega, de leider van de eilanden, dat Tobias een oeroude magische strijd kan oplossen en dwingt hem tot een loodzware training. Maar heeft Vega wel het beste met hem voor? En wat wil Tobias zelf?

Related posts

Poppenspeler, de – James Carol

Webmaster

Unplugged – Donna Freitas

Webmaster

Mijn naam is Nul – Luigi Ballerini

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren