Recensies

Unplugged – Donna Freitas

Skye leeft in de App-wereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd hier jaren geleden door haar familie naartoe gestuurd in de hoop op een beter leven, maar Skye is een niemand. Een virtuele zestienjarige zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps, die van haar virtuele personage iets bijzonders kunnen maken zodat ze in de App-wereld zal opvallen.

Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld kan ontmoeten. Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye voor de rest van haar leven gevangen in de App-wereld.

Skye riskeert haar leven om haar droom waar te maken -maar eenmaal terug op aarde ontdekt ze dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde en moet ze vechten voor haar leven.

Related posts

Bullet Journal – Zamarra Kok

Elsa Bakker

Verminkte Toekomst, VT4 – Melissa Skaye

Elsa Bakker

Een rimpel in de tijd – Madeleine L’Engle

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren