• Home
  • Blog
  • Het nieuwste boek ‘Evolutie’ van Ursula Visser is verkrijgbaar!
Blog Releases

Het nieuwste boek ‘Evolutie’ van Ursula Visser is verkrijgbaar!

John Water is arrogant, kil en berekenend. Achter zijn gevoelloze masker verbergt hij eigenschappen die niet van deze planeet zijn. Wanneer iemand hem vertelt dat hij het resultaat is van een experiment tussen twee werelden, begint zijn altijd aanwezige zekerheid voor het eerst af te brokkelen. Hij vermoedt dat deze onthulling slechts een deel van de waarheid is.

Vastberaden volgt John het spoor dat leidt naar zijn oorsprong. Maar is hij wel in staat om zichzelf te accepteren?

Een SciFi van Nederlandse bodem

Voor de sciencefiction liefhebbers onder ons is het dan eindelijk weer zo ver! Een echte SciFi van Nederlandstalige bodem. Ursula Visser heeft wederom een buitenaards verhaal te vertellen in haar nieuwe boek ‘Evolutie’. Eerdere titels die van haar hand verschenen zijn; ‘Het Atria Project #1’ en ‘De Vloek van Bedaron #2’ (Abby Ryan tweeluik), Blood Curse en Terra Nova.

De cover vind ik persoonlijk prachtig en lijkt zo op het eerste gezicht volledig te passen bij de beschrijving op de achterkant van het boek. Ik kijk ernaar uit om binnenkort ‘Evolutie’ te gaan lezen en te ontdekken wie John Water precies is. Uiteraard volgt mijn recensie op onze blog dus blijf ons vooral in de gaten houden, ook op de bekende social media kanalen zoals facebook en instagram zijn wij ‘Lookie Books’ te vinden.

Related posts

Moord om de hoek – Vera Stupenea

Webmaster

Bling Bling 3: het spannende sluitstuk van Jan Van der Cruysse zijn gevierde trilogie

Webmaster

Hoe schrijf ik een recensie? Pt.1

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren