• Home
  • Recensies
  • Lockwood & Co 3 / De Jongen met de lege Ogen – Jonathan Stroud
Recensies

Lockwood & Co 3 / De Jongen met de lege Ogen – Jonathan Stroud

Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud.

Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jager en de boeken van Rick Riordan.

Lockwood & Co is misschien wel het kleinste, meest ongeorganiseerde bureau dat op geesten jaagt. Maar de medewerkers – Lockwood, Lucy en George – hebben talent. En ze hebben succes. In De jongen met de lege ogen krijgen de agenten te maken met een enorme geestenuitbraak die Londen in zijn greep houdt. Scotland Yard kan de bestrijding niet meer aan en de bevolking is doodsbang. De bron van dit kwaad lijkt zich schuil te houden in de ruïnes van een middeleeuwse kerker. Om de gruwelijke verschijningen te laten stoppen, moeten Lockwood, Lucy en George samenwerken. Met hun gehate concurrenten, en met elkaar. Kunnen zij hun persoonlijke vetes opzijzetten? Zal het ze lukken om de geesten te verjagen? De duistere waarschuwingen van de Fluisterende Schedel voorspellen iets verschrikkelijks…

Related posts

Doodverklaard – Inge Verbruggen

Webmaster

Rio Grande – Nathalie Pagie

Elsa Bakker

Summoner/De Nieuweling – Taran Matharu

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren