Releases

Ik kom je halen – Marijke Vos

Een doldwaze roadtrip dwars door Amerika

Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van toon veranderen en uiteindelijk uitblijven weet Lotte dan ook zeker dat er iets mis is. Ze hoeft geen seconde na te denken, pakt haar spullen en vliegt de wereld over om haar beste vriendin te gaan zoeken. Een doldwaze spannende roadtrip dwars door Amerika, vol gekke en inspirerende personages gebaseerd op ware vriendschap.

‘Een onvervalste chicklit met de nodige zelfspot en romantiek’
– Chicklit.nl

Marijke Vos (1985) studeerde sociaal pedagogische hulpverlening in Nijmegen en werkt als hulpverlener in de zorg. Al op vroege leeftijd schreef ze korte verhalen en in 2013 kwam Marijke tot de finale van de schrijfwedstrijd van Chicklit.nl. In ‘Ik kom je halen’ verrast Marijke je door humoristische, vrolijke en vaak herkenbare gebeurtenissen.

Ik kom je halen! • Marijke Vos • ISBN 978-94-91884-71-9 • EUR 14,00 • Paperback • 184 pagina’s • februari 2018

Related posts

Zilveren Masker, het – Holly Black en Cassandra Clare

Webmaster

Het nieuwste boek ‘Evolutie’ van Ursula Visser is verkrijgbaar!

Elsa Bakker

Moord om de hoek – Vera Stupenea

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren