Wedstrijden

The Great Christmas Giveaway

Hohoho, Merry Christmas. De eindejaarsperiode wordt gekenmerkt door vele feestelijkheden met lekker eten, gezellig samenzijn en natuurlijk de bijhorende cadeautjes. Zoals elk jaar wil Lookie Books daar een handje bij helpen en hebben we een hele stapel boeken weg te schenken aan onze bezoekers. Deze week gaan we van start met de Christmas Giveaway. 3 x 3 titels kunnen we deze week aan jullie wegschenken. Snel deelnemen is de boodschap, want volgende week hebben we alweer wat nieuws in de aanbieding.

De nieuweling van Taran Matharu Het eerste deel in de Summoner-serie. Als smidsleerling Fletcher ontdekt dat hij demonen uit een andere wereld kan oproepen, reist hij samen met zijn demon Ignatius af naar de Vocans Academie. Daar worden leerlingsummoners getraind in het gebruik van hun magische gaven, om deze in te kunnen zetten in de oorlog tegen de vijandelijke orks. Onder de leerlingen bevinden zich de kinderen van machtige edelen, die meer ervaren zijn in het omgaan met hun demonen en zich ver boven Fletcher en de andere burgerleerlingen verheven voelen. Samen met zijn vrienden, de dwerg Othello en de elf Sylva, raakt Fletcher verzeild in een gevaarlijk machtsspel, dat een hoogtepunt bereikt als er aan het eind van het eerste jaar moet worden gestreden om een machtige positie in de Raad van de Koning. Het lot van een heel koninkrijk ligt in zijn handen.

Dit fantasyboek is het eerste deel in een nieuwe serie van Taran Matharu. Zowel voor Young Adults als volwassen lezers zal dit boek weten te bekoren. Deel drie verschijnt in het voorjaar van 2018, zodat u zonder onderbreking kan genieten van de avonturen van de Summoner.

Carve the mark van Veronica Roth : Het nieuwe boek van de auteur van de Divergent-serie!

In dit fantastische sciencefictionverhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als een tiran over hun planeet, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is veel meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt.

Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken.

In het voorjaar van 2018 verschijnt alweer het tweede deel in deze spannende reeks. Wist Roth je al te overtuigen met de Divergent-reeks, dan zal je zeker geniet van deze serie.

13 minuten van Sarah Pinborough ‘Was ze maar doodgegaan.’Ik was dertien minuten dood.

Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal.

Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel?

13 minuten is een aangrijpende psychologische thriller over angsten, manipulatie en de kracht van de waarheid. Een verbluffend verhaal dat vraagtekens zet bij wat we echt weten over de mensen die het dichtst bij ons staan. Voor fans van Gossip Girl en Pretty Little Liars.

En wie maar niet genoeg krijgt van deze schrijfster, kan ook in het voorjaar van 2018 lekker wegdromen bij haar nieuwste boek. Een auteur om op te volgen in ieder geval.

Wil jij wel graag één van deze titels in de wacht slepen, neem dan snel deel aan onze wedstrijd. Je krijgt een kans door het onderstaande formulier in te vullen en je prijskeuze bekend te maken, of je kan het bericht op onze facebookpagina delen en een vriend taggen om die één van de boeken cadeau te doen. En we hebben niet zomaar 1, maar wel telkens 3 exemplaren die we te grabbel gooien. Veel succes.

Wedstrijdreglement :

  • Deze wedstrijd staat open voor elke deelnemer uit België en Nederland.
  • De gewonnen prijzen kunnen niet omgeruild worden tegen hun geldelijke waarde.
  • Na trekking wordt het boek door de uitgeverij naar u toegestuurd.
  • Er wordt maximaal 1 prijs per adres toegekend.
  • DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.
  • De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

Related posts

Nieuwjaarswedstrijd

Webmaster

In de Ban van de Wolf verjaardagsactie

Webmaster

Wedstrijd Karin Slaughter

Webmaster

3 reacties

Bryan 25 december 2017 at 15:24

Gaaf, ik heb meegedaan, nu maar duimen 🎅🏻

Reply
Heleen van der Velde 26 december 2017 at 09:44

Lijken me alledrie hele leuke boeken, voor mij en voor een paar pubers hier in huis. Leuke actie! (liked & shared)

Reply
Marianne 28 december 2017 at 11:22

13 minuten lijkt me een geweldig boek, hoop dat ik in de prijzen val 🙂

Reply

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren