Releases

Hart gezocht – Mieke Mievis en Hilde Martinez

Hart Gezocht van Mieke Mievis en Hilde Martinez: hét boek voor al wie op zoek is naar de Liefde met een grote ‘L’ in de 21ste eeuw

Een goed lief vinden, hoe doe je dat eigenlijk?  Wat is de beste manier om De Ware tegen het lijf te lopen?  Waar maak je het meeste kans om Hem of Haar te ontmoeten? Als single krijg je vaak ongevraagd een hoop goedbedoelde raad. Mensen willen je graag helpen om je ‘van straat te krijgen’. Maar werken al die tips wel? Dat wou Mieke Mievis, relatietherapeute én zelf single, weten. En dus ging ze hard op zoek naar dat Hart van die Ware, dat bij haar paste. Ze spendeerde maanden aan deze queeste en onderzocht 15 manieren om de man van haar leven te vinden.

Bereid je voor op hilarische momenten, gênante situaties en hoopvolle berichten. Lees mee wat werkt en niet werkt, hoe je je best gedraagt als begeerlijke single, welke trucs helpen om een date te versieren en waarom je best geen zonnebril aanhoudt op een profielfoto. Hart gezocht geeft ook wetenschappelijke verklaringen voor ons gedrag en meer inzicht in de biologische eigenschappen van verliefd worden. Het legt uit hoe je moet omgaan met bindingsangst en waarom je iemand best niet te lang aan het lijntje houdt.

  • Titel : Hart Gezocht
  • Uitgeverij : Houtekiet

 

Related posts

Nieuw : Carve the Mark 2 / The Fates Divide – Veronica Roth

Webmaster

Zilveren Masker, het – Holly Black en Cassandra Clare

Webmaster

Geurige Stoofpotjes – Anna Decock

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren