Releases

Eliminatie, de – Daniëlle Bakhuis

Wie is het waard om te blijven leven?

Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan, totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en onze gezichten verlicht. Ik lees de woorden op de muur, één, tien, honderd keer, maar ze krijgen geen betekenis in mijn hoofd.

ELIMINEER DE HELFT OM DE ANDEREN TE LATEN LEVEN

Ik kijk naar de andere personen en voel mijn huid in een harnas veranderen. Ik kan niet dood. Ik mag niet dood. Ik heb nauwelijks geleefd.

Wanneer de zestienjarige Chleo van Doren wakker wordt in een vochtige garage, weet ze meteen dat het mis is. Ze is opgesloten met negen anderen, waaronder een junk, een miljonair, een oude man in een rolstoel en een baby. Elimineer de helft om de anderen te laten leven, luidt de boodschap. Maar hoe overtuig je anderen ervan dat je de moeite waard bent, als je dat zelf eigenlijk niet vindt?

  • Auteur: DANIËLLE BAKHUIS
  • Aantal blz.: 272
  • Uitvoering: PAPERBACK
  • Imprint: BEST OF YA

Related posts

Binnenkort : Vuur en Bloed / George R.R. Martin

Webmaster

Geurige Stoofpotjes – Anna Decock

Webmaster

Moord om de hoek – Vera Stupenea

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren