Releases

Release : Warcross – Marie Lu

Een virtual reality-game die de wereld beheerst.

Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle – en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale hokkers opspoort.

Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo’s wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot.

  • Auteur: Marie lu
  • pagina’s: 296
  • Uitvoering: paperback
  • Isbn: 978 90 00 35889 2
  • Prijs: 18,99 EURO
  • Imprint: BEST OF YA

Related posts

Hart gezocht – Mieke Mievis en Hilde Martinez

Webmaster

Geurige Stoofpotjes – Anna Decock

Webmaster

Minimalisme – Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren