Blog

Boekvoorstelling Misstap

Afgelopen woensdag, 15 november, was het dan zover. Het boekenfeestje rondom, alweer het tiende boek, van Jet van Vuuren. We werden met zijn allen warm onthaalt in café Rootz (te vinden op de Grote Markstraat 14 in Den Haag). Gelijk bij binnenkomst werden we ingedeeld in een team want we gingen later een pubquiz doen. Wat bij mij al gelijk voor groot plezier zorgde aangezien ik hou van pubquizzes en de gezelligheid eromheen.

Nadat iedereen binnen was en zijn of haar plek gevonden had kregen we een glaasje champagne aangeboden en kon het feest echt van start gaan. De uitgever (Karakter Uitgevers was voor de gelegenheid met meerdere collega’s aanwezig) vertelde over de fijne en vooral productieve (10 boeken in 7 jaar is niet niks!) samenwerking met Jet en bood haar een plaat aan met daarop alle boekcovers van haar werk. Zoals Jet zelf zei voelde het alsof ze een gouden plaat aangereikt kreeg. Uiteraard werden er nog wat hilarische anekdotes verteld maar nadien kon dan toch de bij voorbaat al beruchte pubquiz van start gaan.

De quizmeesteres had een hele taak aan het uitleggen van alle onderdelen, maar het geheel is ontzettend leuk en gezellig verlopen. Meerdere malen hebben we met z’n alle hartelijk gelachen. Uiteraard is ons team niet de eerste geworden maar voor het plezier maakte dit absoluut niet uit. De quiz was vooral een fysieke en mentale uitdaging die deels over de boeken ging van Jet en deels over muziek en andere aanverwanten dingen uit de afgelopen 40 jaar. Wat voor grote hilariteit en meerdere malen voor verwarring zorgde.

Nadien was er ruimte om ‘Misstap’ aan te schaffen, die speciaal voor deze jubileum editie voorzien is van opvallende goudkleurige letters, en te laten signeren.

Al met al was het een enorm gezellige middag waarvan ik volop genoten heb en ook nog eens mede boekbloggers en Jet boek liefhebbers heb mogen ontmoeten.

Related posts

Binnenkort : Vuur en Bloed / George R.R. Martin

Webmaster

Op de koffie bij Melissa Skaye

Webmaster

De Vijf op Zaterdag (Week 4/2018)

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren