Wedstrijden

Wedstrijd Vogelvrij – Sebastien Castell

Wanneer je bent geboren als Jan’Tep en bijna 16 wordt, kan je er maar beter op voorbereid zijn om te bewijzen dat je een echte magiër bent. Dat… of een wonder moet onderweg zijn. Maar Kellen rekent op geen van beiden. Hij weet dat hij iets achter de hand moet hebben om niet in volkomen diskrediet te raken bij de Jan’Tep gemeenschap. Dus wanneer Argosi, een zwerver met drie pakken spelkaarten, in het dorp aankomt weet hij dat hij geen andere keuze heeft dan haar hulp te accepteren…

Wil jij wel graag dit nieuwe boek in de wacht slepen, neem dan snel deel aan onze wedstrijd. En we hebben niet zomaar 1, maar wel 3 exemplaren die we te grabbel gooien met dank aan uitgeverij Meis en Maas.

Wedstrijdreglement :

  • Deze wedstrijd staat open voor elke deelnemer uit België en Nederland.
  • De gewonnen prijzen kunnen niet omgeruild worden tegen hun geldelijke waarde.
  • Na trekking wordt het boek door onze redactie naar u toegestuurd via dhl.
  • Er wordt maximaal 1 prijs per adres toegekend.
  • Deze wedstrijd is afgelopen

Related posts

Wedstrijd In de Ban van de Wolf

Webmaster

Wedstrijd Blackwell – Kevin Valgaeren

Webmaster

Wedstrijd De Overlevenden – Alexandra Bracken

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren