Releases

Geurige Stoofpotjes – Anna Decock

Wie kan weerstaan aan die heerlijke geur van pruttelende stoofpotjes?

Een stoofpotje wordt traditioneel beschouwd als een gerecht met taaie stukken vlees, vis en/of taaie groenten die een lange kooktijd vergen. In het veelzijdige kookboek Geurige stoofpotjes laat Anna Decock zien dat stoofpotjes meer zijn dan alleen maar dat.
Er is voor elk wat wils: vlees, vis of veggie, maar één ding hebben de recepten gemeen: ze zijn makkelijk te maken. Sommige zijn bovendien snel klaar, andere zijn dan weer een ode aan de slowfood-beweging. In feite kan iedereen zich aan een stoofpotje wagen, of je nu een avonturier bent of een voorzichtige kok.

Het leuke aan stoofpotjes is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Elke combinatie is anders. Door te spelen met kruiden of specerijen, bier of wijn, bouillon of kokosmelk krijg je een enorme rijkdom aan aroma’s. Zo kan iedereen op een eenvoudige manier kennis met gevarieerde keukens uit verschillende culturen.

Anna Decock presenteert een ruim overzicht van klassiekers maar ook aparte combinaties. Ook liefhebbers van mediterrane smaken en exotische sudderpotjes kunnen hun hart ophalen met Geurige stoofpotjes.

Geurige stoofpotjes | Anna Decock
ISBN 9789022334621 | 160 blz. | € 19.99 | Paperback
Uitgegeven bij M-Books

Related posts

Minimalisme – Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus

Webmaster

Hart gezocht – Mieke Mievis en Hilde Martinez

Webmaster

Ik kom je halen – Marijke Vos

Webmaster

Plaats een reactie

Inloggen

X

Registreren